Tilmelding

Tilmelding sker på nedenstående link, som fører dig til Ganløse Tri-Centers klubadministrationssystem (klubmodul)

Medlemmer i triatlonklubber.

Som medlem i triatlonklub, så har du allerede et login til din egen klubs klubmodul – du bør anvende det samme login når du tilmelder dig enkeltstart Ganløse-ringen.

Alle andre (medlemmer i cykelklubber, motionister mv.)

Når du skal tilmelde, så opretter du først en profil. Når dette er sket kan du tilmelde stævnet.

Betaling

Betaling af tilmelding til stævnet sker online. Ganløse Tri-Center kan tage imod Dankort og eDankort. Har du ikke selv et sådant, så alliér dig med venner eller familie. Oveni tilmeldingsgebyret påregner vores betalingsgatewayleverandør sig et transaktionsgebyr.

Tilmelding

Gå til tilmeldingssiden i Ganløses Tri-Centers klubmodul…

Refusionspolitik

Ganløse Tri-Center refunderer ikke startgebyr ved sygdom/skader/afbud forud for stævnet. Ved aflysning af stævnet pga. force majeure, fx pga. vejrlig, trafikale forhold eller myndighedspålæg, som bliver bekendt 14 dage før stævnet refunderes fulde startgebyr. Ved aflysning pga. force majeure indenfor de sidste 14 dage før stævnet – inkl. på selve stævnedagen –  refunderes 50% af startgebyr. I ingen tilfælde refunderes transaktionsgebyr for kortbetaling.

Overdragelse af startnr.

Men skulle du blive skadet eller på anden måde forhindret, så kan startnummer dog frit overdrages/sælges til anden rytter i tiden op til stævnet. Dog ikke senere end den 17/4. Proceduren er, at den person, der skal overtage dit startnummer opretter en profil i klubmodulsystemet. (Triathlonklubmedlemmer skal blot oplyse om en allerede eksisterende profil-loginnavn og epost). Dernæst oprettes en ticket i vores supportsystem, hvor I oplyser alle oplysninger om den der afgiver startnummeret og profil-loginnavn for den der overtager nummeret. Så overfører Ganløse Tri-Centers stævnekontor starten til den nye deltager.