Check-in

Denne side beskriver check-in proceduren og forberedelsen til din start.

Sådan klikkes chippen på plads i den udlånte holder.

A) Find din starttid på startlisten– du skal være checket ind senest 30 minutter før den start. Der briefes om løbet kort før første start kl. 12, så vi anbefaler alligevel at være checket ind senest 11:45. Der kan checkes ind fra kl. 11:00. Kom tidligst muligt.

Check-in sker ved start/mål Hesselvej ved rundkørslen i udkanten af Ganløse mod Slagslunde – KRAK 94 D2, 3660 Stenløse. (Se også menupunkt “Rute“).

Men der er IKKE parkering ved check-in. Parker ved Ganløse Hallens P-plads, Vestergade 5, 3660 Stenløse, hvor du kan rulle på cyklen ned til check-in.

B) Når du møder op ved check-in bordet, så find dit startnr. på opslagstavlen i området og oplys dette til check-in personalet. Så går det smidigere.

Sådan monteres chip+holder på forgaffel. Så lavt mod vej som muligt.

Du udleveres en kuvert, hvori der findes en hvid chip af mærket championchip. Denne er til låns og skal afleveres efter stævnet. Chippen, skal placeres så lavt på cyklen som muligt for at sikre at den aflæses, når du i stor fart passerer tidstagningsmåtterne. Vi anbefaler at bruge en rød chipholder, som monteres på forgaflen som vist her på billedet. De kan lånes ved check-in. Du kan også montere chippen på velcrobånd om ankel, men skal så sikre at din “chipfod” er nederst mod vejen for ikke at risikere fejllæsning. (Vi anbefaler ikke at montere chips med strips på stellet, da dette tidligere år har givet fejllæsninger).

C) Efter kl. 11:45, må du IKKE træne på ruten ud af byen (Hesselvej). Skal du lige have benene i gang, så kør retur til Ganløse og sving af Lyngevej ind på Tyren.

OBS: Ruten er ikke lukket og ikke trafikreguleret. Det har vi ikke tilladelse til. Så vis hensyn til øvrig færdsel og færdselsloven skal overholdes i enhver henseende.  Vi har officials i gule veste på ruten, men de må som nævnt ikke regulere færdslen.

D) Vær klar ved startslusen ved en sidevej til rundkørslen ca 10 min. før din start. Der køres ikke med bibnr., så spørg de øvrige hvad deres nummer er. Starteren råber dit navn op kort før du skal starte. Din starttid er fastlagt, så sørg for at være klar. Kommer du ikke til start til dit fastsatte tid, så må du evt. bare starte, når starteren vurderer at det ikke generer de øvrige, eller vente til starteren kan anvise dig et senere tidspunkt. Starteren bestemmer suverænt. Har du spørgsmål til afviklingen af stævnet, så gener ikke starteren med dette, men henvend dig ved check-in bordet.

E) Når du har kørt din distance og går i mål, så træk væk fra ruten så du ikke spærrer for øvrige der stadig er i gang. Husk at aflevere hvid chip og rød chipholder.

F) Der er præmieoverrækkelse, når alle er i mål. Der er forplejning i målområdet, du kan nyde i mellemtiden.