Tilmelding er åbnet til 2013-stævnet.

Tilmeldingen til 13. udgave af Enkeltstart Ganløse-Ringen lørdag den 20. april 2013, er åbnet medio november 2012.

I 2011 stævnet var der 126 deltagere på startstregen – og derfor hævedes 2012-deltagerantallet til 150. Disse 150 pladser blev dog udsolgt ca 14 dage før. Men i 11’te time blev der tilført yderligere 25 pladser, som også blev solgt. På selve stævnedagen var der dog mandefald pga. en regnfuld optakt og våde veje, så kun 120 af de 175 stillede til start.

Men antal solgte starter i 2012 har dog alligevel fået Ganløse Tri-Center til at øge antallet af starter til 2013-stævnet. Vi forøger antallet til 250 starter.

Flere deltagere gør også, at der må ses på stævnets tidsplan. Traditionel har vi startet kl. 14.00 – men har også i alle årene fået en del henvendelser på om ikke vi kunne starte tidligere aht. folks øvrige planer for en forårslørdag. Så i 2013-stævnet starter vi allerede kl. 12.00 – og forventer at sidste deltager er i mål ca. kl. 15.00.

2012 var også året, der bød på en tragisk dødsulykke på Hesselvej ved Ganløse, hvor en bilist under hasarderet overhaling kørte en cykelrytter ned. I den forbindelse udtaler stævnechefen Steffen Mattrup Lund-Hansen: ”Vi har til 2013 udgaven af Ganløse-ringen i dette lys en ekstra stor fokus på sikkerheden. Vores sikkerhedsplan er til revision for at se på mulige opstramninger, herunder bl.a. overvejelser omkring flere rutevagter og flere “giv agt cykelløb” skilte på ruten – samt kraftigere pointering af at deltagelsen er på eget ansvar og at færdselsreglerne skal overholdes.”

Læs mere om stævnets detaljer i “Info” menupunktet og gå dernæst til “Tilmelding”